Prensentasjon av Oliver

 

Navn: Sigriffs Didrik "Oliver" NO53560/11

Kjønn: Hannhund

Rase: Griffon Bruxellois

Født: 10.09.2011

Far: NUCH Zhan Ha Dies Elco Balder 11001/08

Mor: NUCH Miss Mandy 25630/05

Oppdretter: Marita Aske / Signy Aske Kennel Sigriff

Om hunden: Oliver har vi hatt siden 11. november 2011, og han er vår første griffon.


Hva var det som fikk en tenåring frivillig til å bruke sin planleggingsdag fra skolen til å reise tur/retur Stavanger kun for å hente en hund? Sunn og god oppdragelse vil jo jeg selvfølgelig si, mens andre ”ikke-hundemennesker” kanskje vil si hun er ødelagt av sin mors hundegalskap!


Oliver har gått to valpekurs ved Din Beste Venn hundeskole. Han har også vært med som eksamenshund under praktisk eksamen for Din Beste Venn sitt instruktørkurs. Han har vært med som besøkshund på noen sykehjem i privat regi. Oliver likte også å gå i hundespann med huskyene på sine yngre dager. Denne gutten er som en potet - kan brukes til alt!


Han bringer glede hvor enn han er, og var til og med i farmors begravelse som trøstehund - ikledd dress. Oliver var farmor sin favoritthund. Hun kalte han "dansehunden" siden han alltid sto på to og hoppet rundt henne. I begravelsen satt han på egen stol på første rad og rakk pent fra, labben til presten da hun gikk og kondolerte.


Nå på sine eldre dager er det fremdeles full fart, selv om han ikke ser så mye lenger. Han elsker å være på tur og er ennå en leken gutt.